Suolainen kakku

Sekoita jauhot ja leivinjauhe kulhossa.

Pilko juusto, luumut ja kuoritut pistaasipähkinät.

Lisää ne jauhoseokseen.

Vatkaa munat, lisää vaahtoon öljy, maito ja jogurtti sekoita.

Lisää suola ja pippuria myllystä.

Lisää seokseen jauhoseos.

älä enää vatkaa vaan "taittele" seos sopivaksi.

ei haitta vaikkei olisi täydellisen sekoitettu.

Kumoa taikina pitkulaiseen kakkuvuokaan ja paista 180 asteessa 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton karkea jauhoseos (Semper), annos 500g25g77kcal0.6g18.6g0.1g1.9g
Leivinjauhe 1.7g3kcal0.1g0.6g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g16g47kcal3.3g0.2g3.3g0g
Pistaasipähkinä, Parrots9g59kcal1.9g1.4g5.1g1.2g
Viikuna, pehmeä , kuivattu11g29kcal0.3g6.2g0.2g1g
Kananmuna 50g(kpl)45g57kcal4.9g0.1g4g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g17g152kcal0g0g16.9g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)10g13kcal0.3g0.4g1g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g872kcal22.8g55g61.2g8.2g
Valittu annoskoko135g436kcal11.4g27.5g30.6g4.1g
Annoskoko puolitettuna68g218kcal5.7g13.8g15.3g2.1g
Arvot/100g100g323kcal8.4g20.4g22.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375613