Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2g0g
Sokeri 27g108kcal0g26.5g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 46g157kcal4.6g31.9g0.5g1.6g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.2g0g
Porkkana 28g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g825kcal14.8g125.8g27.6g4.6g
Valittu annoskoko135g413kcal7.4g62.9g13.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna68g206kcal3.7g31.5g6.9g1.2g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400671