Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai25g92kcal1.2g8g6.2g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha31g52kcal5.9g0g3.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g25g5.1kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Juustoraaste Arla Magre 17%6.2g18kcal1.8g0.2g1.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 19g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g19g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g368kcal18.6g21.4g23g2.8g
Valittu annoskoko135g184kcal9.3g10.7g11.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna68g92kcal4.7g5.4g5.8g0.7g
Arvot/100g100g136kcal6.9g7.9g8.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448249