Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka3.7g0.4kcal0g0g0g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g43g42kcal3g5.6g0.2g2.5g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)47g14kcal0.5g2.8g0.1g0.5g
Makaroni, pasta 14g46kcal1.4g9.3g0.2g0.5g
Pinaatti 4.7g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g264kcal10.6g37.8g6.2g8g
Valittu annoskoko135g132kcal5.3g18.9g3.1g4g
Annoskoko puolitettuna68g66kcal2.7g9.5g1.6g2g
Arvot/100g100g98kcal3.9g14g2.3g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462284