Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Pekoni rasvainen 11g42kcal1.3g0g4.2g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton35g77kcal3.9g0.9g6.7g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 68g37kcal1.1g8.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g324kcal13.2g21.4g22g2g
Valittu annoskoko135g162kcal6.6g10.7g11g1g
Annoskoko puolitettuna68g81kcal3.3g5.4g5.5g0.5g
Arvot/100g100g120kcal4.9g7.9g8.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75218