Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa3.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 23g6.5kcal0.2g1g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Punajuuri 25g10kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g1.4g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g13g19kcal2.2g0g1.1g0g
Maizena maissitärkkelys7.5g26kcal0.1g6.5g0g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g144kcal6.4g21.4g3.2g3g
Valittu annoskoko135g72kcal3.2g10.7g1.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna68g36kcal1.6g5.4g0.8g0.8g
Arvot/100g100g53kcal2.4g7.9g1.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416162