Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 3.1g11kcal1g1.7g0g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g6.3g19kcal1.1g2.6g0.5g1.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 7.8g10kcal0.9g0g0.7g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Hiiva 3.1g2.3kcal0.4g0g0g0.2g
Vehnäjauho, sunnuntai53g186kcal6.4g37.7g1.1g1.6g
Rusinat (Rainbow) 1 pss7.8g25kcal0.2g5.5g0.1g0.8g
Mantelirouhe, 1 rkl2.5g14kcal0.5g0.1g1.3g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Kananmuna kuoreton 2.5g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g745kcal21.8g117g20.6g8.2g
Valittu annoskoko135g373kcal10.9g58.5g10.3g4.1g
Annoskoko puolitettuna68g186kcal5.5g29.3g5.2g2.1g
Arvot/100g100g276kcal8.1g43.3g7.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103103