Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka33g82kcal3.6g5.3g5.3g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g26g37kcal3.3g0.1g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Etikkapunajuuri 11g3.9kcal0.1g0.7g0g0.2g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g26g87kcal0.5g0.7g9.2g0g
Ranskankerma, Milbona22g64kcal0.5g0.7g6.6g0g
Tilli, tuore 1.6g0.5kcal0.1g0g0g0g
Sinappi 3.5g4.6kcal0.2g0.5g0.2g0.1g
Sokeri 0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g571kcal16.8g18.8g48g1g
Valittu annoskoko135g285kcal8.4g9.4g24g0.5g
Annoskoko puolitettuna68g143kcal4.2g4.7g12g0.3g
Arvot/100g100g211kcal6.2g7g17.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261388