Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 21g71kcal2.1g14.4g0.2g0.7g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt63g29kcal2g3g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä3.1g21kcal0g0g2.3g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g30g25kcal0.3g5.5g0.1g0.5g
Ruokosokeri5g20kcal0g5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g372kcal12.2g55.8g9.8g2.4g
Valittu annoskoko135g186kcal6.1g27.9g4.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna68g93kcal3.1g14g2.5g0.6g
Arvot/100g100g138kcal4.5g20.6g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168826