Kalaseljanka

Kuumenna liemi (vesi ja kalafondi/kuutio).

Lisää joukkoon tomaattisose ja ja paloitellut sipulit sekä perunat.

Anna kiehua kannen alla alhaisella lämmöllä kunnes perunat on kypsät.

Lisää kuutioidut kalafileet, creme fraiche, maito, kuutioidut kurkut ja hienonettu tilli.

Kuumenna kiehuvaksi.

Ota kattila levyltä ja anna hautua muutama minuutti kannen alla, kunnes kala on kypsää.

Mausta tarvittaessa pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen10g3.4kcal0.3g0.5g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio10g15kcal0.3g0.7g1.3g0g
Kirjolohifilee 26g43kcal4.4g0g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattisose tomaattipyree 3.7g2.8kcal0.2g0.5g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g2.3g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g3.1g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g16g9kcal0.2g2g0g0.1g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 5.2g9kcal0.9g0g0.6g0g
Tilli, tuore 1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g172kcal13.2g8.6g9.6g0.6g
Valittu annoskoko135g86kcal6.6g4.3g4.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna68g43kcal3.3g2.2g2.4g0.2g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.2g3.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60890