Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g50g18kcal0.5g3.3g0.3g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 38g120kcal10g0g9g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g20g70kcal3.6g11.8g0.8g1.2g
Sipuli (kuorittu)8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g20g32kcal0.2g1.2g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana271g484kcal28.8g33.4g26.2g2.6g
Valittu annoskoko136g242kcal14.4g16.7g13.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna68g121kcal7.2g8.4g6.6g0.7g
Arvot/100g100g179kcal10.6g12.3g9.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232720