Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl56g191kcal1.1g1.7g19.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Sokeri 32g129kcal0g31.8g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g19g47kcal2.6g0.6g3.8g0g
Välipalakeksi, digestive 17g72kcal1.1g10g3.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana271g921kcal12.2g91.2g55.4g1.2g
Valittu annoskoko136g461kcal6.1g45.6g27.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna68g230kcal3.1g22.8g13.9g0.3g
Arvot/100g100g339kcal4.5g33.6g20.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313912