Jauheliha-perunavuoka

400g naudan paistijauhelihaa
1 rkl öljyä
1 sipuli
5 perunaa
2 dl kuohukermaa
1-2 tl ruususuolaa
mustapippuria
(valkosipulin kynsi)

Leikkaa perunasta ohuita viipaleita.

Kuullota sipulit öljyssä ja ruskista jauheliha.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Lado vuokaan ohut kerros perunoita, joiden päälle ripottele ruususuolaa.

Päälle jauhelihakerros.

Tee perunasta ja jauhelihasta kerroksia mielesi mukaan.

Lopuksi kaada päälle purkki kuohukermaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Natschku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g42g25kcal0.6g5.5g0g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha56g94kcal10.7g0g5.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 28g93kcal0.6g0.8g9.9g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.7g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana271g442kcal24g13.4g32.4g1.2g
Valittu annoskoko136g221kcal12g6.7g16.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna68g111kcal6g3.4g8.1g0.3g
Arvot/100g100g163kcal8.8g4.9g11.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357793