Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 3.1g9kcal0g2.3g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g26g16kcal0.3g1.2g1g0g
Kasvisliemikuutio 2.3g7kcal0.2g0.3g0.5g0g
Parsa 104g16kcal1.3g1.3g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana271g96kcal3.6g10.2g3.4g3.2g
Valittu annoskoko136g48kcal1.8g5.1g1.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna68g24kcal0.9g2.6g0.9g0.8g
Arvot/100g100g36kcal1.3g3.8g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175894