Kesäkurpitsa-pähkinäpaistos

Kesäkurpitsaa 2-3 kpl suikaloituna, soijarouhetta 2 dl, 1 dl punaisia linssejä, 1,2 dl hasselpähkinärouhetta, vettä 2-3 dl, kookosmaitoa 1 säilyketölkki, suolaa.

sekoita ainekset isossa uunivuoassa ja paista 175 asteessa noin 20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 80g15kcal0.4g2g0.3g0.6g
Hasselpähkinä 7g45kcal1g0.2g4.2g1.2g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g5.4g17kcal2.8g1.5g0g0.9g
Punainen linssi risenta 500g=6dl7.4g23kcal1.9g3.7g0.1g0.7g
Kookosmaito (Eldorado), annos 400g36g57kcal0.5g0.4g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana272g312kcal13.2g15.6g21.4g6.8g
Valittu annoskoko136g156kcal6.6g7.8g10.7g3.4g
Annoskoko puolitettuna68g78kcal3.3g3.9g5.4g1.7g
Arvot/100g100g115kcal4.9g5.7g7.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251994