Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 44g16kcal0.1g3.1g0g0.9g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 16g88kcal0.1g0.1g9.9g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Sokeri 19g76kcal0g18.6g0g0g
Maapähkinä 7.7g44kcal2g1g3.3g1.2g
Korppujauho 22g80kcal2.3g16.4g0.2g1.2g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g2.2g7.4kcal0.3g1.3g0.1g0.3g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 5.5g1.9kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana271g681kcal14.8g83.2g30.8g7.2g
Valittu annoskoko136g341kcal7.4g41.6g15.4g3.6g
Annoskoko puolitettuna68g170kcal3.7g20.8g7.7g1.8g
Arvot/100g100g251kcal5.5g30.7g11.4g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309739