Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi87g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 14g47kcal1.5g8.8g0.3g1.4g
Mustikka metsä- 26g12kcal0.1g1.7g0.2g0.9g
Sokeri 7.4g30kcal0g7.4g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana271g178kcal3.2g35.8g1g4.6g
Valittu annoskoko136g89kcal1.6g17.9g0.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna68g45kcal0.8g9g0.3g1.2g
Arvot/100g100g66kcal1.2g13.2g0.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381729