Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 47g17kcal2.2g0.9g0.1g1.2g
Sipuli 8.6g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Hunaja 1.1g3.6kcal0g0.9g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 78g7.3kcal0.2g0.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana271g74kcal5g5g3g2.6g
Valittu annoskoko136g37kcal2.5g2.5g1.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna68g19kcal1.3g1.3g0.8g0.7g
Arvot/100g100g27kcal1.8g1.8g1.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=412266