Kanttarellimuhennos (maidoton, laktoositon)

200g tuoreita kanttarelleja
200g pakastesipulikuutioita
20g (1rkl) sinistä Keiju-margariinia
2dl kauraruokakermaa
suolaa
valkopippuria

Paista kanttarellit ja sipulit Keijussa.

Lisää kaurakerma, suolaa ja hiven valkopippuria.

Anna hautua.

Tarjoa esimerkiksi lihamurekkeen seuralaisena.

Huomioi nesteen haihtuminen. 4 hlön annos painaa valmiina noin 250g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g44g11kcal0.8g1.3g0.2g0.8g
Sipulikuutiot rainbow44g4.4kcal0.7g0.7g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)4.4g28kcal0g0g3.1g0g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki44g66kcal0.4g2.6g5.7g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana271g216kcal3.8g9.2g18g2.2g
Valittu annoskoko136g108kcal1.9g4.6g9g1.1g
Annoskoko puolitettuna68g54kcal1g2.3g4.5g0.6g
Arvot/100g100g80kcal1.4g3.4g6.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81888