Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala22g53kcal2.4g9.6g0.4g2.6g
Tonnikala vedessä 50g53kcal11.3g0g0.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g33g6.7kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Polar 5% juusto22g37kcal6.8g0g1.1g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g8.7g10kcal1.6g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana271g317kcal44.6g22g5.4g6.2g
Valittu annoskoko136g159kcal22.3g11g2.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna68g79kcal11.2g5.5g1.4g1.6g
Arvot/100g100g117kcal16.4g8.1g2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96391