Karppi pata

Paista jauheliha ja mausta.

Kun jauheliha on paistunut lisää ruokakerma ja broilerin fileesuikaleet ja kebab lastut.

Sekoittele välillä ja anna paistua 10-15 minuuttia välillä maistaen niin kun maku on kohillaan niin valmista on :D

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 38g83kcal6.6g0g6.4g0g
Broilerin fileesuikaleet (Portti), annos 250g23g26kcal4g0.2g0.9g0.2g
Kebablastut, Järvi-Suomen Portti 3x100g28g61kcal5.1g0.6g4.5g0.1g
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g47g40kcal0.5g2.1g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana272g418kcal32.4g5.8g30.2g0.6g
Valittu annoskoko136g209kcal16.2g2.9g15.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna68g105kcal8.1g1.5g7.6g0.2g
Arvot/100g100g154kcal11.9g2.1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=262206