Uuniomenat

Viipaloidaan pestyt omenat kuorineen.

Ladotaan omenat uunivuokaan.

Sulatetaan voi, sekoitetaan sulaan voihin sokeri ja kaneli.

Kaadetaan seos omenoiden päälle.

Paistetaan n. 30 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Sapiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g63g456kcal0.6g0.6g50g0g
Sokeri 25g102kcal0g25g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g13g46kcal0.4g10g0.4g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 1250g482kcal2g102g1.1g18.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2700g2171kcal6g275.2g103g37.4g
Valittu annoskoko1350g1086kcal3g137.6g51.5g18.7g
Annoskoko puolitettuna675g543kcal1.5g68.8g25.8g9.4g
Arvot/100g100g80kcal0.2g10.2g3.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110339