Marinoitu kuha

Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu34g27kcal0.6g6g0.3g0.7g
Soijakastike 122g73kcal6.3g11.6g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Fariinisokeri34g137kcal0g33.8g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g34g64kcal0g15.2g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g68g24kcal0.4g1.5g0.7g1.9g
Kuhafile, raaka902g649kcal146g0g6.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 45g399kcal0g0g45.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2700g2809kcal309.6g147g105.4g9g
Valittu annoskoko1350g1404kcal154.8g73.5g52.7g4.5g
Annoskoko puolitettuna675g702kcal77.4g36.8g26.4g2.3g
Arvot/100g100g104kcal11.5g5.4g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118833