Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 449g505kcal95g0g13.5g0g
Porkkana 281g92kcal1.7g15.6g0.6g7.2g
Peruna, uusi 225g175kcal3.8g36.2g0.4g2.2g
Sipuli (kuorittu)169g46kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 225g91kcal1.1g5.4g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2700g1816kcal207.6g130.6g29.6g24.6g
Valittu annoskoko1350g908kcal103.8g65.3g14.8g12.3g
Annoskoko puolitettuna675g454kcal51.9g32.7g7.4g6.2g
Arvot/100g100g67kcal7.7g4.8g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128706