Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi158g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 248g354kcal31g0.7g25.4g0g
Voi 14g98kcal0.2g0.1g11g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 225g800kcal4.2g6g85.6g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 295g103kcal13.5g5.7g0.9g7.3g
Kukkakaali 410g99kcal7.4g9g1.2g9.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2700g2906kcal112.6g43g248.2g33.4g
Valittu annoskoko1350g1453kcal56.3g21.5g124.1g16.7g
Annoskoko puolitettuna675g727kcal28.2g10.8g62.1g8.4g
Arvot/100g100g108kcal4.2g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148149