Feta-pinaattipiirakka

Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle.

Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Sulata pinaatti ja sekoita täytteen ainekset keskenään.

Kaada täyte vuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ohje a la Karppi -sivustolta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 67g488kcal0.8g0.3g54.7g0g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g90g521kcal19.7g17.9g45.4g0g
Grated cheese (Linessa), annos 200g168g480kcal49.6g5.9g28.6g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g280g766kcal56.1g2.8g61.7g0g
Pakastepinaatti rainbow337g67kcal10.4g1.7g2.7g4.4g
Kananmuna kuoreton 123g176kcal15.4g0.4g12.6g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 224g60kcal7.4g7g0g0g
Valkosipuli 3.9g4.3kcal0.3g0.6g0g0.1g
Grated cheese light juustraaste (Linessa), annos 50g56g150kcal16g1.3g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2700g5425kcal351.4g75.8g429.4g9g
Valittu annoskoko1350g2712kcal175.7g37.9g214.7g4.5g
Annoskoko puolitettuna675g1356kcal87.9g19g107.4g2.3g
Arvot/100g100g201kcal13g2.8g15.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295697