Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Kukkakaali 240g58kcal4.3g5.3g0.7g5.5g
Pinaatti 75g10kcal1.2g0.3g0.2g1g
Paprika keskiarvo 60g17kcal0.6g2.6g0.2g1.1g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)90g10kcal1g1g0.2g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g120g34kcal0.7g7.1g0.2g3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g240g49kcal1.4g9.1g0.7g3.4g
Vesi, vesijohtovesi 480g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.8g5kcal0.4g0.8g0g0.1g
Persilja 2.4g0.7kcal0g0g0g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton9g1.9kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2700g385kcal20g55.4g4.6g31.4g
Valittu annoskoko1350g193kcal10g27.7g2.3g15.7g
Annoskoko puolitettuna675g96kcal5g13.9g1.2g7.9g
Arvot/100g100g14kcal0.7g2.1g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421795