Kaurakakku (maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton)

Pohja:

125g Laktoositonta Flora-leivontamargariinia
1,5dl sokeria
4dl kaurahiutaleita
1dl Provena kaurajauhoja
1tl suolaa
1tl ruokasoodaa
1dl GoGreen kaurajuomaa

Täyte:

2prk (4dl) GoGreen kauravaniljakastiketta
3kpl banaaneja
viinirypäleitä

Valmista ensin pohja: Sulata margariini ja sekoita kaikki muut ainekset margariinin joukkoon.

Levitä seos uunipellille ja paista 200-asteessa noin 15min.

Ota pois siinä vaiheessa, kun pohjaan tulee ihan hieman väriä.

Annan pohjan jäähtyä hetki ja puolita veitsellä kahteen osaan.

Vatkaa vaniljakastikkeet vaahdoksi.

Peseviinirypäleet ja kuori sekä viipaloi banaanit.

Laita pohjan toinen puoli alimmaiseksi, väliin vaniljavaahtoa ja banaaniviipaleet.

Laita toinen kauralevy päälle ja lisää tämänkin päälle vaniljavaahtoa sekä viinirypäleet.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 104g741kcal0.8g0.4g83.5g0g
Sokeri106g432kcal0g106.3g0g0g
Kaurahiutale 134g500kcal19.4g76.1g9.7g13.4g
Kaurajauho 46g172kcal6.7g26.2g3.4g4.6g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia 84g32kcal0.8g5g0.8g0.5g
Vanilla vaniljakastike gogreen334g701kcal1.7g70.1g46.7g1.7g
Banaani, kuorittu 292g254kcal3.1g53.5g1.2g5.3g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 250g186kcal1.9g38.8g1g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2700g6035kcal68.8g752.8g292.6g56.6g
Valittu annoskoko1350g3018kcal34.4g376.4g146.3g28.3g
Annoskoko puolitettuna675g1509kcal17.2g188.2g73.2g14.2g
Arvot/100g100g224kcal2.5g27.9g10.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91343