Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g4734g8521kcal899.4g0g568g0g
Kananmuna kuoreton 651g929kcal81.4g2g66.7g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)2071g5178kcal414.2g10.4g352.1g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g1183g272kcal16.6g40.2g4.7g0g
Kalkkunaleike (Snellman)947g852kcal160.9g13.3g16.1g0g
Sipuli (kuorittu)414g112kcal5.4g19.9g0.8g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g31726kcal3155.8g171.6g2016.8g14g
Valittu annoskoko10000g15863kcal1577.9g85.8g1008.4g7g
Annoskoko puolitettuna5000g7931kcal789g42.9g504.2g3.5g
Arvot/100g100g159kcal15.8g0.9g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216398