Jauhelihakastike

Ruskista Jauheliha ja mausta.

Laita lihat lautaselle odottamaan.

Hienonna suolakurkut.

Ruskista jauhot kuumalla pannulla ja lisää vesi, suurusta kastike vettä kiehuttamalla ja sekoittamalla, kunnes liemi on tasaista.

Lisää kasvisliemikuutio ja tuorejuusto.

Mausta ja anna kiehua hetki.

Lisää jauheliha ja suolakurkut ja hiukan vettä.

Sekoita ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5min välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Milliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g702g1193kcal133.3g0g70.2g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)35g109kcal6g18.9g1g4.6g
Oivariini, 80 normaalisuolainen12g88kcal0.1g0.1g9.8g0g
Suolakurkku (Rainbow)44g13kcal0.4g2.6g0g0g
Vesi526g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light18g32kcal1.5g0.6g2.6g0g
Jauhelihamauste, annos 15g5.3g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 8.8g27kcal0.8g1.2g2.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2702g2924kcal284.2g47g171.6g9.4g
Valittu annoskoko1351g1462kcal142.1g23.5g85.8g4.7g
Annoskoko puolitettuna676g731kcal71.1g11.8g42.9g2.4g
Arvot/100g100g108kcal10.5g1.7g6.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=196014