Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g333g942kcal15.3g104.6g50.3g18.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g200g41kcal1.2g7.6g0.6g2.8g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g200g350kcal50g1g18g0g
Oliivi kivetön musta rainbow133g240kcal0.8g7.6g22.6g0g
Pesto Rosso, Barilla67g220kcal2.7g8g19.6g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen333g67kcal2g12.7g1g4.7g
Basilika, tuore20g8kcal0.6g1g0.2g0.8g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g67g193kcal22g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2704g4120kcal189.2g285g247.2g53.2g
Valittu annoskoko1352g2060kcal94.6g142.5g123.6g26.6g
Annoskoko puolitettuna676g1030kcal47.3g71.3g61.8g13.3g
Arvot/100g100g152kcal7g10.5g9.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176058