Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g133g971kcal1.3g1.3g106.4g0g
Sokeri 113g459kcal0g113g0g0g
Muna, annos 60g120g105kcal9.1g1g7.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g445kcal13.2g90.8g1.6g4.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g4.9g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 532g189kcal0.9g37.8g0.5g10.6g
Voi, 1 tl, 5 g40g291kcal0.4g0.4g31.9g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 80g238kcal14.8g2g19.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g200g798kcal0g199.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2704g7034kcal79.4g901.6g333.8g30.2g
Valittu annoskoko1352g3517kcal39.7g450.8g166.9g15.1g
Annoskoko puolitettuna676g1759kcal19.9g225.4g83.5g7.6g
Arvot/100g100g260kcal2.9g33.3g12.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311107