Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g984g7183kcal9.8g9.8g787.2g0g
Sokeri 836g3395kcal0g835.6g0g0g
Muna, annos 60g886g776kcal67g7.4g53.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 959g3292kcal97.8g671.6g11.5g33.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g37g148kcal0g36.5g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 3936g1401kcal6.3g279.9g3.5g78.7g
Voi, 1 tl, 5 g295g2155kcal3g3g236.2g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 590g1758kcal109.6g14.8g141.7g0g
Tomusokeri 1dl=60g1476g5904kcal0g1476g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g52024kcal587g6669.2g2467.6g224.6g
Valittu annoskoko10000g26012kcal293.5g3334.6g1233.8g112.3g
Annoskoko puolitettuna5000g13006kcal146.8g1667.3g616.9g56.2g
Arvot/100g100g260kcal2.9g33.3g12.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311107