Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali750g158kcal9g25.5g1.5g15.8g
Jauheliha, sika-nauta 300g665kcal52.5g0g51g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g94g39kcal1.3g7.6g0.3g0g
Aurajuusto60g204kcal12g0g17.4g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g150g510kcal3g4.5g52.5g0g
Aromisuola (5g)0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2709g3152kcal155.6g75.2g245.4g31.6g
Valittu annoskoko1354g1576kcal77.8g37.6g122.7g15.8g
Annoskoko puolitettuna677g788kcal38.9g18.8g61.4g7.9g
Arvot/100g100g116kcal5.7g2.8g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282072