Rapea tonnikala-salamipizza

Sekoita veteen öljy, suolaa maun mukaan, leseseos sekä hiivaleipäjauhot pikkuhiljaa.

Tarkista että koostumus on leivinpaperille "tahmeasti levitettävää", liian kovasta taikinasta tulee peltiä.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Lataa bolognesekastike, juusto ja täytteet päälle ja paista uunissa 225 asteessa kunnes näyttää rapean kypsältä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Kuidukas lese myllynparas112g287kcal18.7g38.3g6.9g33.7g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl225g787kcal31.5g143.9g7g12.4g
Rypsiöljy 51g447kcal0g0g50.6g0g
Dolmio Light Classico Bolognese281g104kcal3.4g21.9g0.3g2g
Kevyt pizzajuusto, Valio (400 g)225g641kcal69.7g0g38.2g0g
Tonnikala vedessä Pirkka (1prk).169g186kcal42.2g0g1.7g0g
Kevyt Meetvursti Salami Light (Linessa (lidl)), annos 6g28g74kcal5.9g0g5.6g0g
Hillosipulisäilyke 39g19kcal0.5g3.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2709g5088kcal343.8g415.6g220.8g97.4g
Valittu annoskoko1354g2544kcal171.9g207.8g110.4g48.7g
Annoskoko puolitettuna677g1272kcal86g103.9g55.2g24.4g
Arvot/100g100g188kcal12.7g15.3g8.2g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87610