Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 207g709kcal21.1g144.6g2.5g7.2g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt626g288kcal20g30.1g9.4g0g
Kananmuna kuoreton 138g197kcal17.2g0.4g14.1g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä31g213kcal0.3g0.3g23.5g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g301g253kcal3.3g55g1.2g5.4g
Ruokosokeri50g204kcal0g50g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2710g3726kcal123.8g560.8g101.4g25.2g
Valittu annoskoko1355g1863kcal61.9g280.4g50.7g12.6g
Annoskoko puolitettuna678g932kcal31g140.2g25.4g6.3g
Arvot/100g100g138kcal4.6g20.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168826