Kaura-omenapaistos öljyyn

Sekoita astiassa kaurahiutale, suola, siirappi ja öljy.

Öljyä ja siirappia voit lämmittä hieman ennen sekoittamista, jotta ne imeytyvät kauraan paremmin.

Punnitse omenat ja pilko ne 10 cm korkeaan vuokaan.

Ripottele päälle kanelia ja sokeri (tai fariinisokeri).

Voit ripotella tähän myös hieman jauhettua inkivääriä mikäli pidät sen mausta.

Ripottele seos omenoiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 min tai kunnes omenoiden kypsyys on mielestäsi sopiva.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Arjaheluna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokaöljy keskiarvo 558g4930kcal0g0g557.5g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 8267g2942kcal13.2g587.8g7.4g165.3g
Kaurahiutale 661g2475kcal95.9g377g48.3g66.1g
Kaneli, jauhettu, annos 2g17g43kcal0.6g13.2g0.6g9.1g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 413g1246kcal0.4g306.3g0g0g
Sokeri 83g336kcal0g82.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g23944kcal220.2g2733.8g1227.6g481g
Valittu annoskoko10000g11972kcal110.1g1366.9g613.8g240.5g
Annoskoko puolitettuna5000g5986kcal55.1g683.5g306.9g120.3g
Arvot/100g100g120kcal1.1g13.7g6.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141918