Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 7076g45566kcal997.6g240.6g4316g1238.2g
Vesi943g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g472g1038kcal21.7g231.1g3.3g188.7g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g1509g4649kcal0g1162.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g102506kcal2038.6g3268g8638.6g2853.8g
Valittu annoskoko10000g51253kcal1019.3g1634g4319.3g1426.9g
Annoskoko puolitettuna5000g25626kcal509.7g817g2159.7g713.5g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.3g43.2g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431195