Hollandaise

Laakerinlehti
1/4 tl mustapippureita (kokonaisia)
1/2 rkl vettä

Etikka, laakerinlehti, pippurit ja vesi kasariin.

Kuumenna kuplivaksi ja keitä kokoon niin, että puolet jää jäljelle.

Munankeltuaiset kulhoon ja vesihauteeseen.

Etikkaseos siivilöitynä perään.

Vatkaa voikuutiot yksitellen mukaan.

Suolaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Harzam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)6667g48000kcal6.7g6.7g5333.3g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 1905g5426kcal295.2g3.8g476.2g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1429g286kcal0g92.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g107424kcal603.8g206.8g11619g0g
Valittu annoskoko10000g53712kcal301.9g103.4g5809.5g0g
Annoskoko puolitettuna5000g26856kcal151g51.7g2904.8g0g
Arvot/100g100g537kcal3g1g58.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=67435