Karpalorahkakakku

500 g rahkaa
250 g Floravanilla
100 g karpaloita
50 g Hera80 jauhetta
5 liivatetta

Liota liivate kylmässä vedessä n. 10 min. Sekoita Vanilla kuohkeaksi lisää muut aineet vatkaten.

Purista liivatteet ja liota mehussa tai vedessä sileäksi, lisää rahkaseoksen joukkoon tasaisesti vatkaten.

Kaada vuokaan ja laita jääkaappiin n. 5h vähintään.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 905 grammaa

Rituliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona750g510kcal91.5g29.3g1.5g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)375g713kcal16.9g60g45g0g
Karpalo, pakaste150g33kcal0.6g5.2g1g4.9g
Hera80, mansikka (Fast), annos 30g75g322kcal57g2.6g8.2g0g
Liivate 7.5g26kcal6.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2715g3207kcal344.8g194.2g111.4g9.8g
Valittu annoskoko1358g1603kcal172.4g97.1g55.7g4.9g
Annoskoko puolitettuna679g802kcal86.2g48.6g27.9g2.5g
Arvot/100g100g118kcal12.7g7.2g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358567