Luomusämpylät

Liuota hiiva lämpimään veteen, sekoita siirappi ja 6 dl jauhoja sekaan ja anna taikinajuuren muhia 20 min. Lisää loput aineet, tee löysähkö taikina, kohota 15 min. Leivo sämpylöiksi, kohota ja paista.

225 astetta n. 10 min

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Lepuuttaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g744g2494kcal89.3g491.3g17.9g61g
Grahamjauho 46g149kcal4.8g27.6g1g4.5g
Siirappi 33g100kcal0g24.5g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 33g107kcal9.6g2.3g6.6g10.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 27g179kcal7.1g1.8g15.3g3.3g
Rypsiöljy 21g183kcal0g0g20.7g0g
Vesi414g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 41g31kcal5.4g0.5g0.2g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2716g6483kcal232.4g1096g123.4g163.6g
Valittu annoskoko1358g3241kcal116.2g548g61.7g81.8g
Annoskoko puolitettuna679g1621kcal58.1g274g30.9g40.9g
Arvot/100g100g239kcal8.6g40.4g4.5g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143010