Suklaa-appelsiinitryffelikakku

Murskaa keksit ja sekoita voin kanssa.

Levitä seos halkaisijaltaan 26 cm:n irtopohjavuokaan pohjan kokoiseksi leikatun leivinpaperin päälle.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia.

Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahviin.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita Viola -tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate-kahviseos ja sokerit sekä viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan.

Peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 5 tuntia tai mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuoasta ja nosta tarjoiluvadille.

Sihtaa päälle kaakaojauhetta.

Tarjoa kakun kanssa tuoreita mansikoita tai vadelmia, jos niitä on saatavissa.

Voit tarjota kakun kanssa myös mansikka- tai vadelmakastiketta: soseuta marjat ja purista sose siivilän läpi.

Makeuta sosekastike sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi, Jyväshyvä (1kpl=20kcal)135g582kcal10.1g92g18.5g4.7g
Voi 45g327kcal0.5g0.2g36.7g0g
Liivatelehti, gelatiini11g38kcal9.3g0g0g0g
Kahvi mustana 100ml90g2.9kcal0.3g0.3g0.1g0g
Taloussuklaa, Fazer361g1858kcal14.1g202g108.2g19.1g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio361g1190kcal25.3g46.9g97.4g0g
Sokeri 77g311kcal0g76.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g9g36kcal0g8.9g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl271g920kcal5.4g8.1g94.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2718g10529kcal130g870g711.2g47.6g
Valittu annoskoko1359g5265kcal65g435g355.6g23.8g
Annoskoko puolitettuna680g2632kcal32.5g217.5g177.8g11.9g
Arvot/100g100g387kcal4.8g32g26.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125252