Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)40g32kcal1.3g4.8g0.8g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 40g18kcal1.2g1.9g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 26g37kcal3.3g0.1g2.7g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala24g76kcal3.6g14g0.6g2.4g
Ruokasuola jodioitu 1.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g4.8g35kcal0g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana272g400kcal18.8g42.2g17.2g4.8g
Valittu annoskoko136g200kcal9.4g21.1g8.6g2.4g
Annoskoko puolitettuna68g100kcal4.7g10.6g4.3g1.2g
Arvot/100g100g147kcal6.9g15.5g6.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979