Porkkanasosekeitto

Paloittele porkkanat ja sipulit ja keitä ne kypsäksi kasvisliemivedessä.

Kaada liemi talteen ja soseuta porkkanat ja sipulit soseeksi.

Lisää ruokakerma ja lientä tarpeen mukaan.

Mausta rakuunalla tai basilikalla, kiehauta keitto vielä kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Caristaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g63g18kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.6g1.5kcal0g0.3g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)6.3g5.3kcal0.1g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana272g51kcal1g8.8g1g3.4g
Valittu annoskoko136g26kcal0.5g4.4g0.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna68g13kcal0.3g2.2g0.3g0.9g
Arvot/100g100g19kcal0.4g3.2g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117864