Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 10g36kcal1.8g1.1g2.1g3g
Sokeri 76g308kcal0g75.8g0g0g
Siirappi 6.5g20kcal0g4.8g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 32g107kcal0.6g1g11.4g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 9g65kcal0.1g0g7.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana272g1089kcal5g170.2g41.6g6g
Valittu annoskoko136g545kcal2.5g85.1g20.8g3g
Annoskoko puolitettuna68g272kcal1.3g42.6g10.4g1.5g
Arvot/100g100g401kcal1.8g62.6g15.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297