Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 83g68kcal1.3g14g0g2.5g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl17g14kcal0.2g0.7g1.2g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana272g170kcal3.2g30.4g2.4g5.4g
Valittu annoskoko136g85kcal1.6g15.2g1.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna68g43kcal0.8g7.6g0.6g1.4g
Arvot/100g100g62kcal1.2g11.2g0.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279920