Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 32g10kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Sokeri 18g73kcal0g18.1g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g13g45kcal0.2g11.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 28g35kcal3g0.1g2.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g87kcal2.6g17.8g0.3g0.9g
Grahamjauho 5.1g17kcal0.5g3.1g0.1g0.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5.1kcal0g1.3g0g0g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g3.1g10kcal0.2g1.9g0.1g0.6g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 10g72kcal0g0g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana272g712kcal13.6g111.6g22.4g5.6g
Valittu annoskoko136g356kcal6.8g55.8g11.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna68g178kcal3.4g27.9g5.6g1.4g
Arvot/100g100g262kcal5g41g8.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=443604