Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino19g64kcal4.3g9.9g0.7g1.1g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g1.9g2.1kcal0g0.4g0g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl19g7.1kcal0.2g1.7g0g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Basilika, tuore 1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g16g38kcal2.8g0.1g3g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g31g6.2kcal0.2g1g0.1g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 44g5.7kcal0.5g0.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana272g314kcal16.2g28.2g14.8g3.2g
Valittu annoskoko136g157kcal8.1g14.1g7.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna68g79kcal4.1g7.1g3.7g0.8g
Arvot/100g100g116kcal6g10.4g5.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565