Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 61g29kcal0.3g5.1g0.1g1.2g
Raparperi 44g15kcal0.3g2.4g0g0.6g
Sokeri 7.4g30kcal0g7.4g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.8g2.8kcal0g0.7g0g0g
Kaurahiutale 7g26kcal1g4g0.5g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea 5.7g20kcal0.6g4g0.1g0.2g
Sokeri 3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)6.6g47kcal0g0g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana272g367kcal4.4g54g11.8g5.6g
Valittu annoskoko136g183kcal2.2g27g5.9g2.8g
Annoskoko puolitettuna68g92kcal1.1g13.5g3g1.4g
Arvot/100g100g135kcal1.6g19.9g4.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238191