Parsakaalikeitto, Esikko

Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti 4.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 35g12kcal1.6g0.7g0.1g0.9g
Kasvisliemikuutio 1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas4.4g12kcal0.8g0g1g0g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana272g68kcal5.2g2.4g3.4g2g
Valittu annoskoko136g34kcal2.6g1.2g1.7g1g
Annoskoko puolitettuna68g17kcal1.3g0.6g0.9g0.5g
Arvot/100g100g25kcal1.9g0.9g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269264